Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Już chciałem prosić o kolejne foto, a tu widzę, że krisowi brak trzech postów i będzie 11000
Siakaś milenijka będzie?
właśnie....mają te oczy to coś co lubiętrebor napisał(a):
podobają mi się oczy w tym zdjęciu
sadam napisał(a):
Mam nadzieję, że na kolejne zdjęcie nie trzeba będzie tyle czekać. Tym bardziej, że byleś na urlopie i masz pewnie jakieś fajne fotki z ciepłych krajów.
shprot napisał(a):
546 - ładnie, niekonwencjonalnie, tak bardzo niekonwencjonalnie, że aż kontrowersyjnie.
CZŁOWIEK MAŁEJ WIARY! Ha! Było mokro? Było :smileymrgreen:masthere napisał(a):
W tym roku to już chyba nici, no chyba, że się mylę?
masthere napisał(a):
Co do zdjęcia, to kolejny udany portret (który to już ?). Choć chyba bym troszkę doświetlił prawą stronę, żeby się pozbyć tych mocnych cieni, ale Twoje zdjęcie, Twoje oświetlenie .
Tadeusz napisał(a):
Pociachałes Paulinę po swojemu ale... interesująco to wygląda.
I nawet się podoba
(Choć na pierwszy rzut oka wolałbym oboje oczu ostre. Ale na drugi już nie koniecznie
135 tak mocno domknięte
sadam napisał(a):
Już chciałem prosić o kolejne foto, a tu widzę, że krisowi brak trzech postów i będzie 11000
Siakaś milenijka będzie?
Pierwsze i drugie
Trzecie
ps. Wiedziałem, że ukrywasz czarne tło!
Kurcze jakbyś nie napisał, że aktualizujesz stronkę to zdjęcia byłyby większą niespodzianką - a tak je już widziałem. Co nie zmienia faktu, że bardzo się podobają - pierwsze dwa za pracę światłem i cieniem, a trzecie - bo widać, że potrafisz nawiązać pozytywny kontakt z modelką i jest to widoczne na zdjęciach.
Krisu co się stało z plecami modelki na 548, a może to prawa ręka? Strasznie to razi
Najbardziej mi się podoba 547
Z tej milenijnej wrzutki najbardziej podobająca mi się jest 548
(choć znów mam drobne "ale" - przedramię ładnie zaznaczone delikatną linią światła, gdyby odrobina tego poblasku trafiła jeszcze na ramię... byłoby wytłumaczenie dla takiej, a nie innej, linii pleców - teraz wyglądają zbyt masywnie)
Pozostałem dwom również nic zarzucić nie można - gdybym musiał uszeregować, to miałbym problem - niby 547 lepsze, ale te żebra... jakoś dysharmonizują trochę.
A dyptyczek zgrabny
kris napisał(a):
CZŁOWIEK MAŁEJ WIARY! Ha! Było mokro? Byłomasthere napisał(a):
W tym roku to już chyba nici, no chyba, że się mylę?
Ładna seria
347 dla mnie bomba
348 i tu super ale jakoś bardziej podoba mi się to wyżej
349 ładnie, ładnie obie strony bardzo udane
Tuptusiowi się podoba!