anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
oldguest
Początkujący

co do 249, przecież widać że hulajnoga :tongue_winking: poza tym, osobiście mi właśnie najbardziej podoba się obróbka właśnie tego zdjęcia, lubię takie stonowane róże, ale gusta są różne:)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

coolds napisał(a):

249, przecież widać że hulajnoga

Bo ja wiem, czy widać? Oglądając pierwszy raz to zdjęcie, myślałem, że jakaś narto-rolka :smileyhappy:

------------------------------
fotoamator
oldguest
Początkujący

Pewien ciepły zimowy dzień, Ilona na pierwszym planie :tongue_winking:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

coolds napisał(a):

Pewien ciepły zimowy dzień, Ilona na pierwszym planie :tongue_winking:

Fajnie, że ktoś nowy i bez flary :P

252 - spokojne kolorki, takie pastelowe....troszkę za smutna mina. Przy takim kadrze polecam wyostrzać na najbliższe oko (czyli tutaj prawe oko Ilony)
253 - fajny klimat, ale przeszkadza mi nieco za duży przepał - fajny pomysł, ale nieco przegięty dla mnie. Dodatkowo przewieszona bluza/kurtka :( Detale (zwłaszcza te na drugim planie) potrafią zepsuć odbiór
254 - dziwnie z tym kwadratem :c18 Fajne kolorki, ale za bardzo pojechałaś z blurem :c6

Początkujący

jak wiadomo, jak się już rozpędzam to zaczynam przedobrzać :tongue_winking:
ale dziekuję za opinie :P

grzechoslaw
Początkujący

Ciekawy efekt daje to słońce, delikatnie obrysowując sylwetkę na ostatnich zdjęciach ;)

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

254 bardzo fajne pod względem kadru i koloró
resztę napisali przedmówcy ;)

profile.country.pl_PL.title
12MaRTiN90
Nowicjusz

z ostatniej wrzuty 254 najbardziej mi podchodzi :c4

____A500 | 8 | 18-55 | 55-200 | HVL-F42____
oldguest
Początkujący

co do kadru w 254 :P obcięte z 2 przyczyn: 1. moje widzimisię 2.po prawej stronie zrobiła się duża brązowa plama którą był quoter, czy jak tam inaczej to się pisze 0o :)

oldguest
Początkujący