Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
widzę makrówki
20 - szkoda, że stokrotka nie ma całego ostrego środeczka
21 - też może troszeczkę większa przysłona końcówki kwiatka nieostre, ale tło ładne
22 - ten listek, ale najładniejsze ze wszystkich
moja pierwsza panorama + pierwsza zabawa hdr.
fajna panoramka
nawet nie gryzący HDR
tylko 1,5 stopnia leci w lewo
23- jak na mój gust ciekawa panorama, w ładnej okolicy mieszkasz A co do HDR to moim skromnym zdaniem nie poszło- trochę za ciemne i ta zieleń jakaś taka...
Hmm... Ciemne lubię, zieleń kwestia gustu (dla mnie też ciut nie teges ale to Twoja zieleń ), może troszkę leci w lewo...
Mnie się rzuciło natomiast w oczy to co się stało z niebem po prawej. Jakby plamy jakieś dziwne?
Natomiast ogólnie za Szfendakiem. Fajna panorama i nie gryzący HDR. Znaczy podoba się
Nie mogę się z tym zgodzić http://www.klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gifjumbo napisał(a):
A co do HDR to moim skromnym zdaniem nie poszło- trochę za ciemne i ta zieleń jakaś taka...
ale chyba o to w tej technice chodzi, aby zorbić hdr które nie będzie wyglądać jak hdr?
doslav napisał(a):
Hmm... Ciemne lubię, zieleń kwestia gustu...
panoramka była robiona kitem który dostałam w zestawie razem z aparatem czyli w tym przypadku - 18-70
coolds napisał(a):
ale chyba o to w tej technice chodzi, aby zorbić hdr które nie będzie wyglądać jak hdr?