anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

akamel -dziecięcy portrecik.

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

akamel -dziecięcy portrecik.

Na początek świeżo sfocony w pracy modraszek.Pozdrawiam.

Message was edited by: akamel-----

963 ODPOW. 963
profile.country.pl_PL.title
tobaszc53
Początkujący

167 i 168 - popadłem w zachwyt :)

..shprot..
pablo_duch
Początkujący

168-genialne :thumbsup:

wojttekk_foto
Początkujący

162. Ładne. Podoba mi się. Myślę, że fajnie by też wyglądało, gdyby było widać wnętrze kwiatka :)

165. Ciekawe :c4 P.S: Na tym zdjęciu morze wygląda, jakby to było niebo / chmury :)

163. Exxtra :c4 :thumbsup:

168. Super. Naprawdę, bardzo mi się podoba :)

acinloop
Nowicjusz

168. Bardzo się mi podoba. :D :thumbsup: szkoda że nie dało się szerzej... :c18

grzechoslaw
Początkujący

Piękne światło i kolory, naprawdę warto było wcześnie wstać i wyskoczyć z aparatem :thumbsup:

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Wielkie dzięki wszystkim za odwiedziny. Zdjeć w tym roku mam mniej i ciągle czuję niedosyt, że znowu nie wyszło ....Tak jednak ma chyba każdy.

grzechoslaw napisał(a):

... naprawdę warto było wcześnie wstać i wyskoczyć z aparatem :thumbsup:

Warto było, choć prognozy przysłane przez ducha(wielkie dzięki) nie były zachęcające. Pomijając inne aspekty, sama jazda rowerem po plaży, przed wschodem słońca, jest czymś rewelacyjnym(tylko pary trzeba mieć trochę w nogach , a u mnie :c9 - stąd też więcej przerw na focenie , a to - :smileythumbsup: ).Pozdrawiam i przed piaskami kilka plażowych.

kuraq.
Poszukiwacz

Jak pojadę nad morze z szerokim szkłem i statywem, to też będę takie miał? proszę, prosze proszę....

jmw.w-----
Nowicjusz

uwielbiam nadmorskie kadry z długimi czasami naświetlania :thumbsup: :c20
cała seria super :c4 :c4 :c4

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

kuraq napisał(a):

Jak pojadę nad morze z szerokim szkłem i statywem, to też będę takie miał? proszę, prosze proszę....

No jasne. Nawet brak MLU Ci nie przeszkodzi.
Nie miałem cierpliwości na dłuższe czasy, bo to trzeba trochę zacięcia. Raz zrobiłem zdjęcie z czasem ekspozycji 4 minuty , do tego 4 minuty przetwarzania, do tego wcześniejsza przygotówka... czyli kilka fotek na godzinę :smileyhappy:

jmw.w-----
Nowicjusz

akamel napisał(a):

Nie miałem cierpliwości na dłuższe czasy, bo to trzeba trochę zacięcia. Raz zrobiłem zdjęcie z czasem ekspozycji 4 minuty , do tego 4 minuty przetwarzania, do tego wcześniejsza przygotówka... czyli kilka fotek na godzinę :slight_smile: