Podziel się wrażeniami!
Witam, miesiąc temu kupiłem aparat Sony DSC-HX60. Wxześniej nie miałem z nim takuch problemów, zaczęły się dopiero teraz:
Aparaat jakby nie czyta obiektywu, tzn. nie ma podglądu na robione zdjęcie (i nawet nie da się zrobić zdjęcia). Bardzo się zacina i wolno chodzi. Ma również problemy z wyłączaniem. Da się to w jakiś spodób naprawić, aby te 1000 zł nie poszło na marne?
Witamy
o przyczynę opisanej sytuacji podpytamy kolegów z działu technicznego i postaramy się czym prędzej wrócić z odpowiedzią.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Witamy
trudno na podstawie samego opisu stwierdzić co mogło się stać z aparatem. Aparat jest objęty dwuletnią gwarancją. Sugerujemy kontakt ze sklepem, w którym został zakupiony bądź bezpośrednio z CSI foto -video naszym autoryzowanym serwisem. Aparat zostanie poddany ekspertyzie i jeśli uszkodzenie nie wynika z niewłaściwego użytkowania będzie bezpłatnie naprawiony.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Mam taki sam problem od trzech dni dni ) Czy udało się Państwu go podołac?
Ja mam dokładnie ten sam problem. I fajnie było by, jakby ktoś tutaj jednak dał znać, czy można to domowym sposobem ogarnąć?
Cześć support zaproponował następujące rozwiązanie.
Proponujemy przywrócenie ustawień fabrycznych, jak i ewentualnie aktualizację oprogramowania przy pomocy poniższego pliku:
https://bit.ly/2Qw4sbl
Jeśli to nie pomaga, to niestety pozostaje jedynie kontakt z serwisem.