Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie,mooj problem z tym aparatem moze wydawac sie dziwny,ale ja juz odchodze od zmyslow ,od rana siedze i szukam jakiejs pomocy,grzebalam 100 razy w wszystkich funkcjach,zmienialam je itd.i nic to nie daje.
Mianowicie:
Wczesniej gdy nagrywalam filmiki,ukazuje sie kwadracik na twarzy i moja twarz (nie tylko moja) wszedzie gdzie ukazal sie kwadracik robila sie gladka i ladna.:)
Teraz to sie nie dzieje,kwadracik sie ukazuje ale ona nic sie nie zmienia.
Niewiem co sie stalo ,i gdzie lezy ten problem.
Mam nadzieje ze ktos mnie zrozumi i mi pomoze,bo duzo nagrywam,i drazni mnie to jak cos wczesniej dzialalo i bylam z tego MEGA zadowolona a teraz nie dzial i najchetniej to bym odeslala ten aparat.
Moze mi ktos wytlumaczy ten problem..
Anita .
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Dziękujemy za zapytanie. Efekt gładkiej skóry dostępny jest w trybie zdjęć, a nie w trybie video.
Żeby go włączyć:
Pozdrawiamy, zespół Sony
Dziękujemy za zapytanie. Efekt gładkiej skóry dostępny jest w trybie zdjęć, a nie w trybie video.
Żeby go włączyć:
Pozdrawiamy, zespół Sony
Witam ponownie.
Tak wiem,ze efekt gladkiej skory dostepny jest w trypie zdjec.
Natomiast,wiem ze mialam go tez dostepny w trybie nagrywania.
Widze roznice w filmach nagrywanych tym aparatem,sprzed paru miesiecy,a teraz.
Czytalam na jednym z forum ze przy zrobieniu aktualizacji na wersje 1.20 ,ten efekt jest niedostepny.(soft skin efekt przy nagrywaniu)
Prosze o odp.jak mam powrocic,to starej wersji?
Chcialabym miec z powrotem wersje 1.10.
Witaj, jeżeli jest to w ogóle możliwe, w co wątpię, to jedynie w serwisie jest taka opcja.
Witam.
Dziekuje za zainteresowanie.
Mysli Pan,ze jest to takie skomplikowane?
Wersja 1.10 jest dostepna do pobrania,natomiast jak ja zaaktualizowac?
Czy lepiej zadzwonic do serwisu.Aparat mam dalej na gwarancji.
Pozdrawiam.
Skomplikowane raczej nie jest, ale wymaga wyczyszczenia pamięci, a tego z poziomu aplikacji do aktualizacji czy menu aparatu nie da sie zrobić.