Podziel się wrażeniami!
Nie udaje mi się ustawić zapamiętywania MR - dla trybu 1,2. Coś robię nie tak albo cos nie działa? Prosze o radę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
@domfot napisał(a):
Coś robię nie tak albo cos nie działa? Prosze o radę.
Najlepiej wykonać to zgodnie z instrukcją.
Możliwość zapisu w produkcie często używanych trybów lub ustawień produktu w liczbie maksymalnie 2. Możesz przywoływać ustawienia, korzystając tylko z pokrętła trybu.
Wybierz numer pamięci z „1” lub „2” na pokrętle trybu.
Zmień ustawienie na odpowiednie i ponownie je zachowaj pod tym samym numerem trybu.
Najlepiej wykonać to zgodnie z instrukcją.
Możliwość zapisu w produkcie często używanych trybów lub ustawień produktu w liczbie maksymalnie 2. Możesz przywoływać ustawienia, korzystając tylko z pokrętła trybu.
Wybierz numer pamięci z „1” lub „2” na pokrętle trybu.
Zmień ustawienie na odpowiednie i ponownie je zachowaj pod tym samym numerem trybu.
Już zrozumiałem. Najpierw ustawiam sobie parametry w trybie, w którym chcę, a potem potwierdzam je pod 1 lub 2. Mój problem to trudnośc czytania ze zrozumieniem współczesnych tekstów instrukcji. Może dlatego, że są zupełnie inne od pocz. lat 60/XXw, kiedy to zacząłem fotografować.
Cieszę się, że mimo zawiłości tesktu instrukcji udało się rozwiązać kłopot.
Życzę udanych zdjęć i przyjemnego fotografowania.
Pozdrowienia!