Podziel się wrażeniami!
Witam!
Chcę zgrać parę filmów nagranych A35 na dysk komputera,a następnie wyciąć niektóre sceny i połączyć to w jeden film,który mogę odtworzyć - bez straty jakości na komputerze podłączonym do telewizora HD Ready LCD przewodem HDMI.Czytałem parę wypowiedzi porad na tym forum,ale nie bardzo się mogę w tym połapać.Czy może ktoś wie jakim programem i jak to zrobić wyjaśnione tak bardziej łopatologicznie.
Zainstaluj dołączony na płytce z aparatem program PMB. Dzięki niemu importujesz zdjęcia i filmy na komputer, możesz także przyciąć a następnie połączyć filmiki w jeden.
Obie funkcje znajdziesz w menu Manipulacja.
Nie da się dołożyć własnego podkładu muzycznego.
Zgadzam się z Sadam. Jeśli chcesz do tego podłożyć muzykę pod filmik polecam program Windows Movie Marker. Prosty w obsłudze.
Witam!
Chcę zgrać parę filmów nagranych A35 na dysk komputera,a następnie wyciąć niektóre sceny i połączyć to w jeden film,który mogę odtworzyć - bez straty jakości na komputerze podłączonym do telewizora HD Ready LCD przewodem HDMI.
Ja proponuję byś napisał kwotę jaką możesz wydać na te programy. Jeśli chcesz zostać przy darmowych to polecam PMB i Movie Marker.