Podziel się wrażeniami!
Witam,
Proszę posiadaczy A65 o wpisanie swoich spostrzezen i opinii nt tego aparatu. Z gory dzieki!
Udało się - przed chwilą pomyślnie przeszedłem aktualizacje do wersji 1.04 (dla zainteresowanych jest dostępne polskie tłumaczenie na stronie Sony).
Czy aparat jest wyraźnie szybszy to raczej kwestia sugestii niż zauważalnej zmiany, ogladałem dziś w necie filmiki nt. temat to nie widziałem różnicy lub wydawało mi się, że szybszy jest ten starszą wersją.
Poczekamy może doczekamy się się wersji 2.0, na która co po niektórzy czekają, ale co ona może zmienić?
Adamo napisał(a):
Poczekamy może doczekamy się się wersji 2.0, na która co po niektórzy czekają, ale co ona może zmienić?
Witam wszystkich,
Rowniez zastanawiam sie nad kupnem A65, mysle ze to dobry wybor by upgradeowac A55.
Jutro jade do sklepu no i podejme decyzje po malym tescie.....
Jedyna rzecz ktora mnie martwi to szumy na wyzszych wartosciach iso ale z tego co widze nie jest to az takie tragiczne?
To chyba jedyna z wiekszych wad?
Pozdrawiam.
Czy ja wiem?Zelmer napisał(a):
A65, mysle ze to dobry wybor by upgradeowac A55.
Tadeusz,
Wlasnie w tym problem ze stracilem caly swoj zestaw, nie bede opowiadal bo to za duzy dla mnie stres....
Po mojej fotografii zostal mi plecak, blower i statyw.....Reszta poszla gdzies piechota.....
Dlatego postanowilem sie zregenerowac i myslalem o A65 z kitem plus 75-300, ale oczywiscie jestes duzo bardziej doswiadczony i jesli masz inna perspektywe to chcialbym ja poznac...
A jezeli bym sie zdecydowal lub bys (cie) mnie naprowadzil na A77, to lepiej kupic puszke z kitem (16-50) plus 75-300, lub bez kitu i dokupic 16-105 plus 75-300?
Bardzo prosil bym o rady bardziej doswiadczonych.
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Zelmer napisał(a):
myslalem o A65 z kitem plus 75-300, ale oczywiscie jestes duzo bardziej doswiadczony i jesli masz inna perspektywe to chcialbym ja poznac...
A jezeli bym sie zdecydowal lub bys (cie) mnie naprowadzil na A77, to lepiej kupic puszke z kitem (16-50) plus 75-300, lub bez kitu i dokupic 16-105 plus 75-300?
Hehe worka pieniedzy na cale nieszczescie to ja nie mam... A chcialbym hehe.
Po prostu jak kupie A77 to bedzie mnie to kosztowalo wiecej wyrzeczen.....
Myslisz ze jak A77 to lepiej z kitem plus tele czy lepiej bez kitu plus 16-105 i 75-300?
Współczuję utraty sprzętu...
Zelmer napisał(a):
myslalem o A65 z kitem plus 75-300, ale oczywiscie jestes duzo bardziej doswiadczony i jesli masz inna perspektywe to chcialbym ja poznac...
Dzieki za informacje, po "pomacaniu" i naradach decyzja padla na A77 z kitem 16-50 z racji swiatla, plus SAL70300G i mysle ze to w zupelnosci wystarczy mi na dlugo plus mam pokrycie wiekszosci moich wymagan zarowno plenerowych jak i we wnetrzach.
Jak uzbiream kilka wiecej dukatow to dokupie sobie moja stara ulubiona 11-18 ale bez pospiechu.
Jeszcze raz dzieki za pomoc!
Świetny zestaw