anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Opinie o A65

profile.country.pl_PL.title
Kocur-74
Początkujący

Opinie o A65

Witam,
Proszę posiadaczy A65 o wpisanie swoich spostrzezen i opinii nt tego aparatu. Z gory dzieki!

102 ODPOW. 102
bart_m26
Użytkownik

Gucio50 napisał(a):

Trzeba poczekać mniej więcej do kwietnia-maja.

Pozytywna wiadomość, taki prezent chcę sobie zrobić na urodziny, a że mam dopiero w sierpniu mam nadzieję, że będzie łatwo dostępny, nawet w FJ.

Sony A35, 18-55mm, 50mm/1.8 +pasja i plany
ikar39-----
Początkujący

Witam mam do was prośbę o przesłanie mi jakiś fotek z A65/A77+16-50/2.8 bo stoję przed kupnem właśnie tej puchy,ale w necie są tylko jakieś przykładowe fotki i dodatku trochę mydlane co prawda porobiłem trochę zdjęć testowych ale w sklepie,więc kiepskie światło,głównie chodzi mi o ostrość zdjęć
dzięki z góry
przyznam się się że przeszedłem na żółtą stronę mocy ale D7K to jakieś nie porozumienie ostrość zdjęć tragedia

bart_m26
Użytkownik

ikar39 napisał(a):

(...) co prawda porobiłem trochę zdjęć testowych ale w sklepie,więc kiepskie światło,głównie chodzi mi o ostrość zdjęć
dzięki z góry
przyznam się się że przeszedłem na żółtą stronę mocy ale D7K to jakieś nie porozumienie ostrość zdjęć tragedia

Kolega jakiegoś pecha ma do sprzętu...serio.
Miałem Sam Gx20 zdjęcia były ostre, przez chwilę miałem K-r, tak samo , teraz :c56 35 także, w związku z tym że :c56 to bardziej popularny system niż Pentax i łatwo o sklep gdzie można się pobawić obiektywami też co tam dali podciąć zdjęcia nie były mydlane. Miałem też w rękach Nx10 przy złym świetle w sklepie zrobiłem parę zdjęć też były dobre, muszę koniecznie wybrać się do FJ i sprawdzić jak sprawują się 65/77 czy zdjęcia wychodzą mydlane.

Sony A35, 18-55mm, 50mm/1.8 +pasja i plany