Podziel się wrażeniami!
Witam, od 3 dni jestem, mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem a77. Do tej pory używałem a700.
Aparaty dość podobne w obsłudze, ale jednak sporo się różnią, więc kilka wątpliwości i pytań.
1. Jak mając komputer Mac wykorzystać dane GPS - załączony na płycie program PMB nie ma wersji na MacOS.
2. W FotoVideo z chyba października 2011 wyczytałem, że już jest poprawka firmware - gdzie ją pobrać, bo nie mogę znaleźć. /może jakiś link?/
I to chyba tyle jak na początek.
Pozdrawiam
Wprawdzie użytkowników różnych i-gadżetów jest sporo, jednak Mac-owców chyba tak wielu nie mamy. Jednak jest szansa, że któryś z nich pomoże Ci rozwiązać problem, czego Ci życzę
Tadeusz napisał(a):
Wprawdzie użytkowników różnych i-gadżetów jest sporo, jednak Mac-owców chyba tak wielu nie mamy. Jednak jest szansa, że któryś z nich pomoże Ci rozwiązać problem, czego Ci życzę
Zamiast zgryźliwości, polecam czytanie ze zrozumieniem. Wróć proszę do mojego poprzedniego postu i przeczytaj go jeszcze raz. Spokojnie. Już?antonib napisał(a):
No nie, nie Szanowny Panie Moderatorze, nie zgadzam się, że MAC to gadżet.
Tadeusz napisał(a):
A technologią DLNA mnie zainteresowałeś. Brakuje mi tylko bravii...
A tak wracając do programów które już obsługują rawy z A77 to CS5 po ostatniej aktualizacji.chodzi bez problemu!
antonib napisał(a):
JAle wyobrażałem sobie, że w MACu jest wyświetlana mapka i dane GPSu będą automatycznie tam wpisane