anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kurz pod szybą LCD - a330

bogis-----
Początkujący

Kurz pod szybą LCD - a330

Mam taki problem ze najprawdopodobniej dostał mi się kurz pod szybę LCD. Widać taki plamki na ekranie LCD czy jestem w menu czy przeglądam zdjęcia na wyświetlano. Na zdjęciach w komputerze tego nie ma. Czasem to przeszkadza. Moje pytanie czy można to jakoś wyczyścić i czy podlega to gwarancji?

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

bogis napisał(a):

Mam taki problem ze najprawdopodobniej dostał mi się kurz pod szybę LCD. Widać taki plamki na ekranie LCD czy jestem w menu czy przeglądam zdjęcia na wyświetlano. Na zdjęciach w komputerze tego nie ma. Czasem to przeszkadza. Moje pytanie czy można to jakoś wyczyścić i czy podlega to gwarancji?

Witaj,

pierwszy raz słyszę o takim czymś. Często mi się to zdarza w telefonach, ale w żadnym aparacie się nie zdarzyło.
Nie znam stanowiska autoryzowanego serwisu lustrzanek SONY, ale śmiem wątpić w to, że miałoby to być wyczyszczone na gwarancji. Bo jest to w moich oczach porównywalne do brudnej matrycy.
Niemniej jednak polecam się skontaktować z serwsiem:
C.S.I. Foto i Video
Ul. Żytnia 15
01-015 Warszawa
www.e-csi.pl
e-mail: info@e-csi.pl
tel. 022 3792090

Pozdrawiam,
kris

Lars..
Początkujący

Mnie też się coś takiego zdarzyło. Czyszczenie nie podlega gwarancji. Moim zdaniem nie ma co się przejmować, odpuścić temat i dalej robić zdjęcia.