Abbrechen
Suchergebnisse werden angezeigt für 
Stattdessen suchen nach 
Meintest du: 

Jetzt anmelden und Teil der Community werden!

Problem z aktualizacją oprogramowania przez USB

GELÖST
profile.country.PL.title
bysiiu
Entdecker

Problem z aktualizacją oprogramowania przez USB

Czesc, problem polega na tym ze jak podlacze pendrive czystego z samym plikiem .zip aktualizacji to po chwili wykrywa pendrive ale jest tylko okienko "Dysk usb podlaczony" i sa opcje Otworz za pomoca Album, Otworz za pomoca Muzyka itd. Nie ma nic o aktualizacji, nawet jej nie widzi. Probowalem uzyc roznych pendrivow w roznych formatach exfat, fat32 oraz ntfs. Probowalem z wpietym pendrivem wylaczyc i wlaczyc tv oraz uzylem opcji uruchom ponownie i zero reakcji. Przez neta nie moge zrobic aktualizacji poniewaz WIFI W tym tv wariuje i raz dziala a raz nie... Prosze o pomoc

1 AKZEPTIERTE LÖSUNG

Akzeptierte Lösungen
profile.country.PL.title
marcinor
Vielschreiber

Wgraj na pendriva sam ten plik pkg

Lösung in ursprünglichem Beitrag anzeigen

11 ANTWORTEN 11
profile.country.PL.title
marcinor
Vielschreiber

Cześć Wypakuj plik na pendriva

profile.country.PL.title
bysiiu
Entdecker

Robilem tak jak w intrukcji na stronie Sony pobrany plik .zip wypakowalem i tam rowniez byl plik .zip ale go trzeba skopiowac a nie wypakowac do pendrive. Wedlug ciebie mam wypakowac i wrzucic bezposrednio te pliki co sie w nim znajduja?

profile.country.PL.title
hunter45pl
Mitglied

Musisz wypakować na pendriva, podłączyć do telewizora pendrive i sam znajdzie aktualizacje

profile.country.PL.title
bysiiu
Entdecker

Przeczytales calego posta? 

Sprobuje wypakowac ten plik .zip aktualizacji i wrzucic na pena to co w nim jest i zobaczymy czy ruszy

profile.country.PL.title
kv29ls60k
Mitglied

Cytuję "Skopiuj lub przeciągnij i upuść plik „sony_dtv0FA60A0AA0AA_00004100_16065551000257.pkg” do głównego katalogu urządzenia USB."

Taki plik musisz mieć na penie, nie zip. Z tego co pamiętam to pena musiałem formatować do fat32 bo na innych nie chciało zaskoczyć. Być może trafiłem na jakiegoś pena nie kompatybilnego z tv sony 😁

profile.country.PL.title
bysiiu
Entdecker

Ok dzieki sprobuje po pracy :slight_smile: 

profile.country.PL.title
bysiiu
Entdecker

nie ma pliku .pkg

jest tylko zip po wypakowaniu a po wypakowaniu znowu zipa folder met inf z payload.bin itd. zero pkg

Ktos cos?

profile.country.PL.title
kv29ls60k
Mitglied

Z ciekawości aż pobrałem ten plik. Nie mam pojęcia co robisz nie tak.

update.jpg

profile.country.PL.title
marcinor
Vielschreiber

Wgraj na pendriva sam ten plik pkg