Podziel się wrażeniami!
Witam chciałbym kupic ten model tv sony 55x8509C jakie sa wady i zalety tego tv czy wart go kupic jak jest z tym androidem inni chwala a inini narzekaja prosze o pomoc .Jakie formaty filmów czyta ten tv czy czyta divx mkv 3D itd..czy jak sobie kupie dysk zewnetrzny i podłacze do niego nie bede miał zadnych problemów z otwrzanie tego typu formatów filmów . jaka jest różnica pomiedzy tm modelem a 55x8508C i 55x8507C może polecicie bardzo dobry godny polecenia jakiś inny tv nie mkoniecznie firmy sony z Góry dziekuje bardzo mi zależy na dobrej pomocy w zakupie tv pozdrawiam .
Witam,
Napisz coś więcej o funkcjonalności jaka Cię interesuje (poza tym, o czym już wspomniałeś tzn. mkv, divix)
3D?
4K czy FullHD?
Gry?
Komunikacja z urządzeniami zewnętrznymi?
Kablówka. naziemna czy satelita?
etc.
Pozdrawiam
Android w tv to jakieś nieporozumienie, to chyba tylko dla YouTube zainstalowano. W Lg też android i również nie powala B-). Szeroko oczekiwany Netfix porażka, no chyba że znasz perfekt angielski i chcesz płacić dodatkowe 40 zł za filmy 4k. Denerwujące jest też to że prawie wszystkie kanały są zagraniczne a czas reakcji i obsługa neta to ciężka robota. Minus dla Sony za brak pilota w komplecie one-flick, to jakby sprzedać auto bez pasów - niby można ale nie pojedziesz.
Mam kd 49x8005c i to dlatego bo Sony prezentuje dobry obraz i fajny wygląd.
A net chodzi super po podłączeniu klawiatury bezprzewodowej i laptopa ha!!. Pozdrawiam
Masz zamiar kupić naprawdę bardzo fajny tv, 4k warto tylko jak masz blisko do telewizora i wkurzają cie widoczne piksele, co do odtwarzania filmów z dysku lub USB to spokojnie obejrzysz w pospolitych formatach.
Treści 4k jest jak na lekarstwo i pewnie szybko się to nie zmieni ale jakość full upscalowana do 4k może dać dużo satysfakcji - moim zdaniem warto. A jeszcze ten tv ma matryce 100 w odświeżaniu natywnym więc bierz
Witam.
Jeśli chodzi o jakość obrazu to rewelacja. Dysk HDD nagrywa i odtwarza bezproblemowo. Dźwięk przeciętny jak w każdym LCD. Android działa ale buszowanie po necie kłopotliwe bez klawiatury. WiFi u mnie bezproblemowe.Ogólnie polecam. 4K to tylko filmiki na YOU TUBE.