anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Bravia Internet i Opera

profile.country.pl_PL.title
brychu11
Początkujący

Sony Bravia Internet i Opera

Witajcie,
czy ktoś już zna szczegóły tego dość interesującego i ważnego momentu, kiedy to w telewizorach Sony pojawi się Opera i do nieograniczony dostęp do zasobów internetu?
Sam jestem posiadaczem telewizora Sony KDL-40EX501 z którego jestem bardzo zadowolony i bardzo ciekawy czy te już sprzedane sztuki też dostana Operę czy tylko te nowe i kiedy? Jeśli tak to pewnie z aktualizacją firmware.

PS. A tak a propos internetu i kanału IPLA w telewizorach SONY, to czy ktoś wie czy będzie możliwość oglądania transmisji na żywo poprzez telewizor Sony? Oczywiście po uprzednim wykupieniu kodu, tak jak ma to miejsce w aplikacji IPLA w systemie Windows.

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Witaj,
odnośnie Opery, nie ma jeszcze dokładnych informacji. Na pewno będzie dostępna w nowych modelach, ale dopiero w późniejszym okresie (kwiecień-czerwiec) po aktualizacji oprogramowania. Czy starsze modele dostaną tę opcję? Mam nadzieje, że tak.

ad. PS
Obecnie nie można. Ale ta aplikacja jest świeża, dopiero niecały miesiąc - więc może pojawią się dodatkowe funkcje.
Pojawia się coraz więcej podobnych pytań, więc może coś się ruszy w tym kierunku.