Podziel się wrażeniami!
Witam ,jak w temacie mam problem na swoim ex 500 z oglądaniem treści internetowej TVN-u.Tv jest podłączony do netu wszystkie kanały internetowe działają tylko TVN nie ,mogę zobaczyć ikonki filmów lub programów bo loguje się w pakiecie natomiast jak włączę odtwarzanie to mam już tylko pobieranie treści internetowej ...... i tak nawet 20 minuty,nie odpala się żaden serial ,program ,czy dokument.
Jaki masz internet? Wcześniej było wszystko w porządku czy jest tak dopiero od jakiegoś czasu? Zmieniałeś coś w konfiguracji? Czy próbowałeś w TV przywrócić ustawienia fabryczne? Instalowałeś jakieś aktualizacje dla telewizora?
Pozdrawiam
cogito
My nic nie zmienialiśmy i też TVN nie działa tak jak powinien. Tylko w zakładce "programy" jest "filmoofka", w pozostałych zakładkach jest pusto.
Pewnie będzie tak jak z Iplą. TVN musi zmobilizować swoich techników i wszystko wróci do normy.
Pozdrawiam
cogito
Nic nie zmieniałem ,nic nie było grzebane w ustawieniach, wcześniej działało teraz nie .Tylko TVN ,tak cala telewizja internetowa śmiga jak ta lala ,łącze mam 10mb.Wchodze w pozycje TVN widze ikony seriali ale nie moge ich uruchomic,pobiera i pobiera .......