Podziel się wrażeniami!
Witam,
Czy ktoś z użytkowników serii W5500 spotkał się z zawieszaniem się EPG podczas próby wyświetlenia opisu aktualnie trwającego programu?
U mnie problem wystepuje za każdym razem gdy podczas oglądania kanału cyfrowego (DVB-T) włączam EPG (przycisk "GUIDE") a następnie próbuję wyświetlić opis programu na aktualnie ogladanym kanale wciskając "i+".
W tym momencie EPG zawiesza się- nie można go ani wyłączyć ani wybrać innejpozycji.
Próba wyłączenia TV pilotem (jednorazowe przyciśnięcie przycisku zasilania) powoduje wyłączenie obrazu, zapalenie się czerownej diody ALE głos nadal jest. TV wyłącza się dopiero po długim (~10s) przytrzymaniu przycisku zasilania na pilocie lub na TV.
Wg mnie to jakiś bug w firmware choć mam zainstalowane PKG1.741EA które jest chyba ostatnim jakie wyszło...
Ktoś ma jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić?
16.09 pojawiła się nowa wersja softu do naszej serii telewizorów http://support.sony-europe.com/tvhc/dow ... DL-37W5500 Może poprawili te błędy?
Zainstalowałem wczoraj wieczorem ten soft - co da - zobaczymy, ale w opisie na stronie wygląda to fajnie:
Informacje o aktualizacji (16/09/2011)
Plik ten aktualizuje oprogramowanie sprzętowe telewizora do wersji PKG 1.750EA, wprowadzając następujące zmiany:
No właśnie - jakie zmiany?
To chyba taki test na spostrzegawczość ....