Podziel się wrażeniami!
Witam
Jako że wciąż jestem bardzo zadowolony z ostatniego nabytku czyli 50W756c to chciałbym kupić taki sam model (względnie 755) rodzicom. Sęk w tym że jest on dostępny w ostatnim sklepie internetowym i to bez 5-letniej gwarancji (to warunek konieczny) a bliźniaczego modelu już nie ma. No i powstaje pytanie jaki inny model FullHD ma 100 Hz matrycę, tunery naziemny (T/T2) i satelitarny, nagrywa na USB, ma wifi no i nie ma 3D (nie chcę przepłacać). Cena do 4000 PLN...
Które modele spełniają powyższe warunki i są bezproblemowe w użytkowaniu?
Za rady z góry dziękuję.
Dziękujemy za zpaytanie. Przekazalismy je do naszego działu trenerskiego, który z wszelką starannością na podstawie podanych kryteriów zaproponuje odpowiedni model TV.
Wrócimy z odpowiedzią.
Pozdrawiamy, zespół Sony
Dzięki za zainteresowanie tematem. Przy wskazaniu proponowanego modelu prosiłbym także o wyszczególnienie jego różnic wobec serii W75x.
Pozdrawiam
Dzięki. Właśnie mi zasugerowano model W809 lub W808. Tylko nie jestem pewien czy to faktycznie W755/6 +3D (niestety!) czy jeszcze czymś sie różnią...
Ten W809C może sie różnić odświeżaniem(1000 zamiast 800). Tym 3D się nie przejmuj. Ja w starym sony nigdy nie korzystałem z tej funkcji. A prawie 6 lat minęło. Najważniejsze ,żeby te W809 lub W808 nie były powystawowe z dużą ilością przepracowanych godzin.
Thx. To 3D drażni mnie jedynie w kontekście wyższej ceny za coś z czego nigdy nie skorzystam Bardziej martwi mnie (niesprawdzone) info że ponoć modele W808/9 nie maja twintunera HD a mój obecny go ma (ponoć) Jak to naprawę jest z tymi tunerami bo w internecie pełno sprzecznych opinii...
W808/809 mają takie same tunery jak W755.Twintuner posiadają telewizory , które najczęściej mają dwa gniazda typu F do podłączenia satelity.
Dzięki. Ciekawe co jeszcze mi Sony doradzi
Widać oferta Sony jest tak bogata i wszechstronna że sami mają problem który model spełnia moje oczekiwania najlepiej i wciąz sie zastanawiają...