Podziel się wrażeniami!
Witam!
To mój pierwszy post na tym forum i bardzo proszę o wyrozumiałość.
Od ponad 2 lat posiadam KDL-26B4030 i jestem z niego zadowolony. Jeszcze mnie nie zawiódł. Połączyłem go z kopem przez HDMI i z tej funkcji też jestem zadowolony. Ale stało się... Mój dotawca sygnału kablowego już od ponad roku podaje go w systemie cyfrowym. Już wielu programów nie mogę oglądać bo są w MPEG4 lub nawet HD. Miałem zamiar włożyć do kieszeni /karta CAM/ MODEM Neotion /około 180 zł/ ale przecież i tak nie zobaczę HD. Kupienie setboxa to wydatek kilkuset złotych /nawet do 400/ i niewiele poprawi sytuację. Postanowiłem kupić nowy model i wybrałem KDL-32EX500. Kiedy przeszukałem sklepy w necie odkryłem, że nawet w jednym sklepie może być różnie opisany ten sam model i posiadać różną cenę. Dotyczy to także opłaty za przedłużoną gwarancję, czyli ubezpieczenie. I teraz powtórzę moje pytanie, prosząc o możliwie szybką i pewną odpowiedź.
CZY MOGĄ WYSTĘPOWAĆ RÓŻNE MODELE KDL-32EX500?
Pozdrawiam wszystkich uczestników forum, Rajmund.
Wymienione w treści sklepy to NEO24 i redconn.
Mogą wystąpić dwa modele 32EX500 i 32EX501 -różnią się kolorem listwy ozdobnej, w 500 jest ona jasno szara, w 501 ciemna.
Różnice są takie jak napisał przedmówca, odnośnie różnych danych podawanych na stronach sklepów to zawsze podpieraj się stroną producenta, niestety sklepy często dość niedbale przepisują dane techniczne i wychodzą wszelkiej maści nieścisłości.
Poprosiłem NEO24.PL o wyjaśnienie bowiem tez chciałbym nabyć taki telewizor.
Mam również dylemat co do tych literek na końcu oznaczenia modelu.
Jak otrzymam odpowiedź zamieszczę natychmiast na Forum.
Pozdrawiam
Nie ma różnych modeli EX500. EX500 posiada określone funkcje, parametry techniczne, wygląd. Jeśli jest różnica, model nazywa się inaczej, np EX402, EX710 itd.
Deron napisał(a):
Poprosiłem NEO24.PL o wyjaśnienie bowiem tez chciałbym nabyć taki telewizor.
Mam również dylemat co do tych literek na końcu oznaczenia modelu.
Jak otrzymam odpowiedź zamieszczę natychmiast na Forum.
Pozdrawiam