anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Czy mogą być RÓZNE modele KDL-32EX500

profile.country.PL.title
rajmund123
Poszukiwacz

Czy mogą być RÓZNE modele KDL-32EX500

Witam!
To mój pierwszy post na tym forum i bardzo proszę o wyrozumiałość.
Od ponad 2 lat posiadam KDL-26B4030 i jestem z niego zadowolony. Jeszcze mnie nie zawiódł. Połączyłem go z kopem przez HDMI i z tej funkcji też jestem zadowolony. Ale stało się... Mój dotawca sygnału kablowego już od ponad roku podaje go w systemie cyfrowym. Już wielu programów nie mogę oglądać bo są w MPEG4 lub nawet HD. Miałem zamiar włożyć do kieszeni /karta CAM/ MODEM Neotion /około 180 zł/ ale przecież i tak nie zobaczę HD. Kupienie setboxa to wydatek kilkuset złotych /nawet do 400/ i niewiele poprawi sytuację. Postanowiłem kupić nowy model i wybrałem KDL-32EX500. Kiedy przeszukałem sklepy w necie odkryłem, że nawet w jednym sklepie może być różnie opisany ten sam model i posiadać różną cenę. Dotyczy to także opłaty za przedłużoną gwarancję, czyli ubezpieczenie. I teraz powtórzę moje pytanie, prosząc o możliwie szybką i pewną odpowiedź.
CZY MOGĄ WYSTĘPOWAĆ RÓŻNE MODELE KDL-32EX500?
Pozdrawiam wszystkich uczestników forum, Rajmund.
Wymienione w treści sklepy to NEO24 i redconn.

5 ODPOW. 5
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Mogą wystąpić dwa modele 32EX500 i 32EX501 -różnią się kolorem listwy ozdobnej, w 500 jest ona jasno szara, w 501 ciemna.

Ravi-----
Początkujący

Różnice są takie jak napisał przedmówca, odnośnie różnych danych podawanych na stronach sklepów to zawsze podpieraj się stroną producenta, niestety sklepy często dość niedbale przepisują dane techniczne i wychodzą wszelkiej maści nieścisłości.

profile.country.pl_PL.title
Deron-----
Początkujący

Poprosiłem NEO24.PL o wyjaśnienie bowiem tez chciałbym nabyć taki telewizor.
Mam również dylemat co do tych literek na końcu oznaczenia modelu.
Jak otrzymam odpowiedź zamieszczę natychmiast na Forum.

Pozdrawiam

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Nie ma różnych modeli EX500. EX500 posiada określone funkcje, parametry techniczne, wygląd. Jeśli jest różnica, model nazywa się inaczej, np EX402, EX710 itd.

Ravi-----
Początkujący

Deron napisał(a):

Poprosiłem NEO24.PL o wyjaśnienie bowiem tez chciałbym nabyć taki telewizor.
Mam również dylemat co do tych literek na końcu oznaczenia modelu.
Jak otrzymam odpowiedź zamieszczę natychmiast na Forum.

Pozdrawiam

Co do literek to w tegorocznych modelach nie zwróciłem uwagi, żeby sklepy je dodawały, ale w zeszłorocznych modelach chodziło o region przeznaczenia telewizora i dodawanie na końcu oznaczenia modelu nie było nigdy obowiązkowe....