anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Aktualizacja oprogramowania NX70x NX80x

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Aktualizacja oprogramowania NX70x NX80x

Aktualizacja oprogramowania z 30/12/2010 dla modeli:

* KDL-40NX700 / NX703 / NX705 / NX800 / NX803 / NX805
* KDL-46NX700 / NX703 / NX705
* KDL-52NX800 / NX803 / NX805

link: http://support.sony-europe.com/tvhc/dow ... DL-40NX700

11 ODPOW. 11
adamista
Początkujący

KIEDY BEDZIE NOWA AKTUALIZACJA :D DLA KDL 40NX700

Zimny_
Użytkownik

Nie ma takich informacji. A co byś zmienił, czego oczekujesz po nowym firmware?

adamista
Początkujący

ogolnie niczego nie oczekuje wszystko smiga ;D tylko mam maly problem czy spotkaliscie sie z takim czyms ;D wybierajac czasem na piloscie 1 wskakuje 0 co to moze byc;D

Zimny_
Użytkownik

Nie przypominam sobie czegoś podobnego. Może nie zwróciłem uwagi, ale teraz na pewno będę na to uważał :c25

wk112-----
Początkujący

Zimny napisał(a):

Nie ma takich informacji. A co byś zmienił, czego oczekujesz po nowym firmware?

co zauwazylem u siebie w 40nx700:
- po wylaczeniu ma problem z odnowiem adresu ip ze sieci
- nie odtwarza mp4 nagranych telefonem nokia, s380 radzi sobie z tym bez problemu.

i pytanie jak z podlaczeniem dysku oba sa na ntfs, czy odrazu sobie odpuscic czy cos trzeba poformatowac na fat32?

cogito.
Początkujący

Wg mojej wiedzy tylko FAT32. NTFS obsługuje dopiero kilka nowych odtwarzaczy BlueRay...

Zimny_
Użytkownik

wk112 napisał(a):

- po wylaczeniu ma problem z odnowiem adresu ip ze sieci

Jak masz skonfigurowane połączenie? Telewizor podłączony adapterem, czy kablem do routera? Nie powinno to występować. Po wyłączeniu kina, czy telewizora przerywa się połączenie. Włączając ponownie, telewizor nawiązuje nowe połączenie i router widzi je tak, jak podłączany komputer. Adres powinien być przydzielony od razu chyba, że jest nieodpowiednio skonfigurowane przydzielanie IP w telewizorze, lub w routerze.

wk112 napisał(a):

- nie odtwarza mp4 nagranych telefonem nokia, s380 radzi sobie z tym bez problemu.

Tu się zgadzam. Niestety telewizor ma zdefiniowane kodeki i rozdzielczość dla danych formatów. To może mieć wpływ na podobne zachowanie. Odtwarzacze posiadają inne funkcje i inne oprogramowanie. Co ciekawe, S380 doskonale radzi sobie z czytaniem płyt DVD, Blu ray, lepiej niż większość odtwarzaczy DVD i Blu ray różnych firm. Nie są to dane potwierdzone jakimiś badaniami, lecz własna obserwacja.

wk112 napisał(a):

i pytanie jak z podlaczeniem dysku oba sa na ntfs, czy odrazu sobie odpuscic czy cos trzeba poformatowac na fat32?

Teoretycznie telewizory BRAVIA z 2010 roku czytają tylko FAT32. Jednak słyszałem, że niektórym osobą udało się podłączyć dyski z formatem plików NTFS :c7 Mi się to nigdy nie udało...

Miras76
Początkujący

a kiedy bedzie firmaware do NX710? można by np. dodać przeglądarkę itnernetową :)

profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

Mam to samo TV i też się przyłączam do pytania - jakaś przeglądarka byłaby w nim baaardzo przydatna :)

Konica Minolta