Podziel się wrażeniami!
Witam, czy telewizor 32ex720 posiada konwersję obrazu 2d do 3d? Mam na myśli to, że będzie zmieniał obraz normalny (np podczas oglądania meczu na EuroSporcie) na obraz w 3d? Czy jedynie odtwarza już filmy gotowe pod 3d? A jak nie, to jaki telewizor 32 calowy posiada takie opcje.
Oraz pytanie nr 2.
Czy ten model bez problemu odtwarza pliki avi?
A także pytanie nr 3.
Czy w przeglądarce internetowej mogę odtworzyć filmy z np megavideo?
I na koniec pytanie nr 4.
Istnieje ta opcja połączenia telewizor z komputerem. To np jak odpalę film na komputerze w rozszerzeniu takim, co normalnie telewizor nie odtwarzałby to i tak będę mógł oglądać ten film?
Ten TV posiada możliwość konwersji obrazu 2D do 3D: "2D to 3D Conversion : Yes"
Posiada też wejście USB obsługujące zdjęcia, muzykę oraz wideo. 99% plików avi będzie działać bez problemu.
Internet wygląda tutaj tak: "HTML Browser : Yes", a to oznacza że każda strona powinna się wczytać. Do obsługi filmików na stronie potrzebne są jednak często kłopotliwe dodatki jak flash. W związku z tym nie będę działały filmiki z tej strony. Być może wchodzący standard HTML5 będzie rozwiązaniem. Poza tym w zawartości internetowej możesz znaleźć dużą ilość materiałów które powinny skutecznie wynagrodzić Ci ewentualny brak dostępu do jednej ze stron.
Istnieje taka możliwość. Najprościej jest podłączyć TV z komputerem za pomocą HDMI lub D-Sub/Audio. Poczytaj też u nas na forum o serwerach DLNA. Na pewno wybierzesz coś dla siebie.
Informacje które Ci podałem możesz sprawdzić tutaj.
Pozdrawiam
cogito
Witam, czy ten model w jakikolwiek sposób odtwarza jakiekolwiek napisy w osobnym pliku znajdującym się obok pliku filmowego? Nawet przez serwer DLNA (WMP 12, MEZZMO) jest z tym problem. Program PS3 media server kodując avi na mpeg (rany, żeby aż tak kodeków nie było w tym tv?) też nie ratuje z napisami. O odpalaniu z usb nawet nie wspominam. W pomocy i-manual o napisach ani słowa, jedyna opcja gdzie coś jest to tryb ustawienia obrazu - normalny, szeroki, powiększony i właśnie opcja "napisy"... tylko żeby je jeszcze można było włączyć