anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

32' EX520 EX720

Ladislao-----
Początkujący

32' EX520 EX720

Witam,
Pytanie do menadżerów Sony Polska. Kiedy realnie pojawią się w sprzedaży w polskiej dystrybucji nowe modele 2011 z matrycą 32". Czy będa to modele EX520 i EX720? Będę wdzieczny za odpowiedź. Pzdr.

7 ODPOW. 7
4292-----
Początkujący

Nie jestem wprawdzie menadżerem Sony, ale rozmawiałem telefonicznie z przedstawicielem tej firmy. Uzyskałem info, że wprowadzenie na polski rynek nowych modeli zostało odroczone :( Sądzą, że będą one dostępne na przełomie kwietnia i maja.

Jak zwykle Polska jest lekceważona przez potężny koncern :(

profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

Bez przesady. Wystarczy poczytać to forum (post Zimnego o pomocy dla ofiar tsunami) lub włączyć TV żeby wiedzieć, że Sony ma teraz ważniejsze sprawy na głowie niż ustalenie ostatecznej daty wprowadzenia do nas modeli które prędzej czy później i tak dostaniemy.

redd-----
Początkujący

Akurat gdzie indziej mogą wprowadzić lub chociaż podać termin tylko nie u nas! Ile można czekać? Najpierw miał być początek marca, połowa marca przełom marca/kwietnia i dalej ani widu ani słychu!

Ladislao-----
Początkujący

Oczywiscie to wielka tragedia, współczuję bardzo całej Japonii.
Ale pamiętajmy też, że Sony to właściwie korporat międzynarodowy, działający na wielu rynkach. Wydarzenia w Japonii nie powinny mieć aż tak dużego wpływu na działania regionalne na starym kontynencie i m.in. na przesunięcia terminów wdrożenia nowych modeli do dystrybucji lokalnej (jeśli sie nie mylę na rynek europejski Bravie są składane w większości na Słowacji i w Hiszpani).

Woytas_PL
Początkujący

tutaj możesz kupić od ręki

http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B277007/cid/15026/Sony_Bravia_KDL_32EX725/

generalnie Panowie z SONY Polska i CS ... jest to lekka żenada , że inny podmiot gospodarczy zwyczajnie sprowadza te TV od jakiegoś dystrybutora W EU a u was ani słychu ani widu

i nie ma tu żadnego haczyka , przekrętu itd. takie są warunki sprzedaży i obrotu w EU

Zimny_
Użytkownik

Witajcie,
nie wiem jak wygląda wewnętrzna polityka Sony Europe. Za to wiem, że rynek polski jest traktowany jako jeden z najważniejszych rynków w Europie. To, że są opóźnienia w premierze nowych modeli w naszym kraju nie znaczy, że Sony traktuje nas gorzej. Sami wiecie jaka jest obecnie sytuacja. Nie jesteśmy jedynym krajem, w którym premiery są opóźnione. Raczej nieliczne kraje mają dostępne niektóre modele. W tamtym roku było podobnie i wyszło na plus - modele były bardziej dopracowane. Premiery były mniej więcej w tym samym czasie co w Niemczech itp. Też liczę na szybsze wprowadzenie do sprzedaży, również chcę zmienić telewizor na któryś z modeli na 2011 rok. Duża funkcjonalność i nowy silnik bardzo kuszą. Jednak podobnie jak Wy, czekam, czekam....

kozand
Początkujący

Witajcie
Bardzi chciałbym zakupić SONY EX720/721/725 .
Tylko niech ktoś mi powie który z tych TV posiada WEJŚCIE SATELITARNE!???
Niestety informacje są różne na różnych stronach. (redcoon, sony) utp.

Wiem napewno że model EX721 posaida tuner DVB-S2 ale nie posiada osobnego wejścia na satelite. WIEC JAK TO DZIAŁA?

Może mi ktoś powiedzieć?

Po co w TV DVB-S2 jak nie ma wejścia na satelite !!!???