Podziel się wrażeniami!
06.05.2009 Bemowo
Klub Lotnika Zeppelin ul. Kaliskiego 57
start godz. 18:00
Wszystkich serdecznie zapraszam.
Mapka
Message was edited by: Lajam.
Istnieje bardzo duża szansa, że nasz kolega Czarek wraz z małżonką Martą zaprezentują nam swoje zdjęcia z wyjzdu do Norwegi i z wyjazdu do Nepalu. Włąsnie staramy się załatwić rzutnik co by go podpiąć do lapka i odpalić pokaz. Jeżeli ktoś ma taki rzutnik i mógłby nam pomóc przybywając z nim na spotkanie będzie super.
jak długo trwa takie spotkanko, może udało by mi sie wpaść żeby was poznać? ale około 20
na 100% ktos bedzie
Alcazar napisał(a):
jak długo trwa takie spotkanko, może udało by mi sie wpaść żeby was poznać? ale około 20
a jakiś znak rozpoznawczy dla ś(z)wierzaka?
kurcze mam tysiąc pytań do i szczerze się przyznam że od czytania testów już mi głowa pęka a budżet się nie powiększa.
Alcazar napisał(a):
a jakiś znak rozpoznawczy dla ś(z)wierzaka?
Alcazar napisał(a):
kurcze mam tysiąc pytań do i szczerze się przyznam że od czytania testów już mi głowa pęka a budżet się nie powiększa.
noi po spotkaniu było to moje pierwsze spotkanie i na pewno nie będzie ostatnie czekam na fotki
monotonnie się robi na tych naszych spotkaniach bo zawsze tak samo fajnie albo jeszcze fajniej
dzięki za miłe spotkanko
i miło mi było poznać koleżankę Elę- colorful
no i Pawła także
pawelszymanski6 napisał(a):
czekam na fotki
SZFENDAK napisał(a):
monotonnie się robi na tych naszych spotkaniach bo zawsze tak samo fajnie albo jeszcze fajniej
dzięki za miłe spotkanko
i miło mi było poznać koleżankę Elę- colorful
no i Pawła także
pawelszymanski6 napisał(a):
czekam na fotki
a ktoś robił fotki ?
ja tam tylko canony na stole widziałem
ja niestety nie dotarłem i bardzo żałuje