Podziel się wrażeniami!
Miło nam poinformować, że zbliża się VIII plener
Rezerwujcie termin 26-28.10.2012r.
Miejsc minimum 50
Lokalizacja, pozostałe informacje i zapisy powinny pojawić się w najbliższym czasie, jak tylko wszystkie informacje zostaną potwierdzone.
Już nie mogę się doczekać!
W kalendarz wklepane ale zobacze ja to będzie....
Dzięki za dość wczesne powiadomienie co do terminu. Postaram się być choć termin taki troszkę nie najszczęśliwszy dla mnie.
:c37
Miło nam poinformować, że zbliża się VIII plener
Witajcie
10zer napisał(a):
Nie uwierzę, ze 2 dni wcześniej nic nie widziałeś...
Niebawem ogłoszę również kilka istotnych informacji dotyczących naszego forum i ( jeszcze przed plenerem ).
Kurcze, znowu nici:(
Jak dobrze pójdzie to od 15 zaczną nową pracę - i nie zacznę jej od kombinowania z wolnym piątkiem.
No cóż pozostaje życzyć dobrej fotograficznie pogody - bo pogoda towarzyska będzie na pewno.
Huehuehue,zobaczymy czy mi studia pozwolą jechać Nie no,żarcik,wiadomo,że Studia nie uciekną Lajam,a dzisiaj się zastanawiałam co zrobisz z psiną jak będzie plener ;>
Następnie... masa pracy przy organizacji i nagroda dla mnie... spotkanie się z Wami. .
To tym razem się z Wami nie spotkam,ale jak napisała Ania : są rzeczy ważne i ważniejsze.
Nie wiem jak będzie, ale czekam na podanie miejscówki(jak nie super daleko to chociaż wersja skrócona)