Podziel się wrażeniami!
Witajcie
Mamy SLT-A77, NEX-7, pora na... plener… nr 7.
Z ogromną przyjemnością informuję, że zbliża się… siódmy plener na który serdeczncie zapraszam.
W tej chwili mogę podać tylko kilka podstawowych informacji, ponieważ jeszcze jesteśmy w trakcie ustalania cen i szczegółów z tym związanych. Niemniej:
- plener odbędzie się 1-3.06.2012 - zarezerwujcie proszę sobie ten termin na nasze wspólne spotkanie.
- Ilość miejsc około 70;
- koszt od osoby nie więcej niż 150 zł ( dwie noce ).
Niebawem podam dokładne miejsce i jakie planujemy atrakcje. Mam nadzieję, że ze strony formalnej uda się nam wszystko uporządkować do końca tego tygodnia.
W związku z tym, że zbliża się długi weekend i wiele osób wyjeżdża już w najbliższy piątek, zapisy zaczniemy od 8 maja ( wtorek ). Zostanie stworzony oddzielny wątek.
trebor napisał(a):
wersję 3.0
kuraq napisał(a):
Mam nadzieję, że ludzie nie rzucą się zbyt łapczywie i się znajdą dla nas miejsca
kuraq napisał(a):
Mam nadzieję, że ludzie nie rzucą się zbyt łapczywie i się znajdą dla nas miejsca
Jak tylko się da przybędę
rakastan napisał(a):
kuraq napisał(a):
Będzie szał i to na 100%
Starosta napisał(a):
rakastan napisał(a):
kuraq napisał(a):
Będzie szał i to na 100%
Aż nie zazdroszczę chłopakom
Szczęściarz
To do zobaczenia - Liczę na Mamę Kuby, że mi da znowu cynk i jako ostatni się zapiszę na listę
kris napisał(a):
Ale termin listy chyba lepiej nie mógł trafić. Kilka dni później....Tadziu miałby ręce pełne roboty
i znów bezie 8 maja 300osób na forum i od 20.00 każdy tylko "odśwież", "odśwież" a lista wskoczy koło 22
jacej92 napisał(a):
i znów bezie 8 maja 300osób na forum i od 20.00 każdy tylko "odśwież", "odśwież" a lista wskoczy koło 22