Podziel się wrażeniami!
Witajcie
Mamy SLT-A77, NEX-7, pora na... plener… nr 7.
Z ogromną przyjemnością informuję, że zbliża się… siódmy plener na który serdeczncie zapraszam.
W tej chwili mogę podać tylko kilka podstawowych informacji, ponieważ jeszcze jesteśmy w trakcie ustalania cen i szczegółów z tym związanych. Niemniej:
- plener odbędzie się 1-3.06.2012 - zarezerwujcie proszę sobie ten termin na nasze wspólne spotkanie.
- Ilość miejsc około 70;
- koszt od osoby nie więcej niż 150 zł ( dwie noce ).
Niebawem podam dokładne miejsce i jakie planujemy atrakcje. Mam nadzieję, że ze strony formalnej uda się nam wszystko uporządkować do końca tego tygodnia.
W związku z tym, że zbliża się długi weekend i wiele osób wyjeżdża już w najbliższy piątek, zapisy zaczniemy od 8 maja ( wtorek ). Zostanie stworzony oddzielny wątek.
panie RastXie Adminie - dobre wieści z rana, dobre ...
No i niestety i tym razem znowu mnie ominie Plener o kilka dni ale moze cos pozniej w czerwcu bedzie organizowane na co sie w koncu zalapie
No to dziś kupuję bilety
Wielkie dzięki że tak wcześnie dałeś znać
BuBu_ , piotruso - nawet nie chcę słyszeć, że Was nie będziecie.
Kuraq - dasz radę. Przyda się małe odprężenie.
jacej92 – atrakcyjne miejsce niestety nie zawsze idzie w parze z wygodnym dojazdem, ale biorę to pod uwagę. Mam nadzieję, że przybędziesz.
Lars – plener nr 7, przybywaj.
dar801 – szkoda.
Z powodów formalnych ( w kwietniu ustalany jest nowy budżet ) zorganizowanie wcześniej pleneru ( np. w maju ) jest mało realne. W lipcu i sierpniu rozpoczynają się urlopy i większość osób ma prywatne plany rodzinne. Pozostał wiec czerwiec. Jedynym możliwym weekendem jest 1-3 czerwca. Później z uwagi na służbowe obowiązki nie będzie dostępny Foto Team. O terminie pleneru napisałem najszybciej jak było to możliwe. Zapisy we wtorek, 8 maja, wieczorem ( po 20.00 ).
thomasx - mam nadzieję, że bez przeszkód będziesz mógł przybyć wraz Anią. Smutno bez Was.
trebor - to bardzo dobry ruch. Znaczy będziesz.
Wszystko ładnie pięknie gdyby nie to że dopiero 2.06 wracamy z urlopu we Włoszech... i to prosto na umówione spotkanie do Krakowa...
Tak więc tym razem muszę się obejść smakiem
Bawcie się dobrze i już z niecierpliwością czekam na fotorelacje
RASTX napisał(a):
Z powodów formalnych ( w kwietniu ustalany jest nowy budżet ) zorganizowanie wcześniej pleneru ( np. w maju ) jest mało realne. W lipcu i sierpniu rozpoczynają się urlopy i większość osób ma prywatne plany rodzinne. Pozostał wiec czerwiec. Jedynym możliwym weekendem jest 1-3 czerwca. Później z uwagi na służbowe obowiązki nie będzie dostępny Foto Team. O terminie pleneru napisałem najszybciej jak było to możliwe.
Termin zaklepany.
Już nie mogę się doczekać!
Smutno Mi że nie bedę mógł być z Wami
życzę wszystkim miłej zabawy
pozostanie pooglądać fotki na forum
Janusz
U... to będzie się działo, z 200 osób na forum na raz jak nic :smileymrgreen:RASTX napisał(a):
Zapisy we wtorek, 8 maja, wieczorem ( po 20.00 ).
RASTX napisał(a):
trebor - to bardzo dobry ruch. Znaczy będziesz.
a ja mam nadzieję przybyć większą ekipą;) Termin zabukowany. Byle zdrowie dopisało;)