anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Szczupic: Wiewiór :P

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Szczupic: Wiewiór :P

Witam wszystkich :)
Stwierdziłem że czas założyć galerie :D
Na początku Sabinka ustrzelona flintą :P
Sabinka.jpg

Czekam na opinie :)

Message was edited by: Szczupic

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
827 ODPOW. 827
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Lajam napisał(a):

Gdzie ten park?

To te drzewa, na które patrzyłeś z dachu biurowca przy Francuskiej (na NW)
Jak sama nazwa wskazuje znajduje się on przy ul. Kościuszki. W Katowicach oczywiście ;)

------------------------------
fotoamator
Szczupic
Użytkownik

Jutro do południa ma być fajna pogoda jak komuś się chce to mogę oprowadzić po parku :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

No, pogodynka mi mówi, że trochę słoneczka pomiędzy padającym śniegiem ma być.
Jak mi jakichś dodatkowych zadań domowe naczalstwo nie przydzieli to ja chętnie. Może nawet z dzieckiem :)
Tylko gdzie tam można zaparkować najlepiej?

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

piękne te wiewiórki. widzę że zakup udany

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

no zaiste bardzo ładnie maluje sigma :thumbsup: bardzo fajne fotki, przyjemne na początek wydawały mi się trochę za zimne na miniaturkach ale jak zobaczyłem wersje pełnowymiarową to jest dobrze :thumbsup:

hovany
Poszukiwacz

Ładnie, ładnie... Piszę się na zimową jakąś sesyjkę.

BZ
Szczupic
Użytkownik

Wracając ze spotkania miałem trochę czasu i aparat w torbie więc zatrzymałem się przy parku :)
Chwilę pofociłem na długich ogniskowych przyjeżdżam do domu przeglądam efekty i co ....
90% zdjęć poruszonych :c7 stabilizacje miałem wyłączoną :smileyredface:
Ale coś się znalazło :D
Sikorka.jpg
Sójka.jpg

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Świetnie chwycone ptaszyny. Z lekką przewagą 78

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Sójka :thumbsup:
Bogatka :c9 - ostrość na oko.
Pozdrawiam serdecznie. :c10

Szczupic
Użytkownik

Świetnie chwycone ptaszyny. Z lekką przewagą 78

Z sójkami zawsze ciężko bo bardzo płochliwe ptaszyny dlatego też bardziej mi się podoba :)

Strix napisał(a):

Sójka :thumbsup:
Bogatka :c9 - ostrość na oko.
Pozdrawiam serdecznie. :c10

Co do sikorki (bogatki) to fotka nie przycinana więc trafienie w oko przy tak róchliwym ptaszku z tak bliska było bardzo ciężkie :)

Dzięki za wizytę i zapraszam ponownie :)