anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

moja mini galeria (ALPOL6)

profile.country.pl_PL.title
alpol6
Poszukiwacz

moja mini galeria (ALPOL6)

chce tu zamieszczać fotki do ogółnej krytyki i prosze innych o niewstawianie swoich fotek w tym poście!!!
czekam na krytyke do zdjęcia kieliszka

286 ODPOW. 286
alpol6
Poszukiwacz

brakuje mi filtra połówkowego ale to sie zmieni nie długo jadąc do szkoły pani rolnik już pracowała (8:30) a wracając na stopa (11:00) akurat tak sie złożyło że wysiadłem wioske wczesniej i do następnej szedłem zatrzymując po drodze samochody. Patrze a tu ta pani dalej pracuje to wyciągam aparat i strzelam fotki a miała dwoje pomocników którzy siedzieli i rozmawiali sobie na polu słysząłem tylko jedne słowa jak ta dwójka mówiła do pani za siewnikiem że będzie sławna bo ją kręcą a zdjęć za dużo nienarobiłem bo samochodzik jakiś sie zatrzymał

doslav.
Poszukiwacz

alpol6 napisał(a):

brakuje mi filtra połówkowego

Otóż to właśnie :D Sam się właśnie przymierzam bo też się przekonałem, że przydatny to sprzęt...

alpol6
Poszukiwacz

jeszcze jedno

doslav.
Poszukiwacz

Pewnie ktoś powie, że kadr bardziej w lewo albo badylki na dole ale dla mnie po prostu świetnie wypatrzone (jak to gdzieś już słyszałem/czytałem). No i zniknęło niebo = zniknął problem :nauseated_face:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Fajny damski pług :) "Kobiety na traktory!" było kiedyś...
W Norwegii po przylocie zszokowałem się pierwszy raz jak zobaczyłem kobiety pracujące na budowie jako "elektryczki", "stolarki" i takie tam inne ale nieomal się zachwiałem jak dwa dni później zobaczyłem śliczną, młodą dziewczynę której długie fantastyczne włosy modelki wyłaniały się z kasku...była pochylona nad układanym przez siebie brukiem. W Polsce jak żyję dość długo, tego nie widziałem.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

No badylki mogłyby zniknąć :P , ale kadr może być - równie dobrze można okazać ile Pani ma już pracy za sobą. A że fajnie wypatrzone to fakt i za to należą się brawa.

PS. Jak poszła matura?

alpol6
Poszukiwacz
alpol6
Poszukiwacz

jeszcze jedno

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

gratuluję pomysłu! Mała rzecz a cieszy oko :)

doslav.
Poszukiwacz

85 budzi we mnie niepokój. Może przez swoją "jajowatość". Ale ogólnie za Tomkiem - pomysł przedni i wykonanie niezłe ;)