anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

256 :thumbsup:

tobaszc53
Początkujący

Bardzo mi leży 255 !!!

..shprot..
oldguest
Początkujący

na portrecie Bronia. ;)
tak bawiłam się światłem zastanym, ciemno było, padało, aczkolwiek z tym szkiełkiem czynię cuda haha :D

BuBu__
Początkujący

Choć nie przepadam za krzywymi ujęciami, to świadoma jestem, że czasem ciężko jest uchwycić inaczej to co by się chciało ;)
Więc mi się podobają :thumbsup: aczkolwiek 260 najbardziej

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

257 - imho lepiej jest, jak w takich scenach "pusta" przestrzeń jest przed, niż za

258 - 260 - ja bym się zdecydował na jedno z nich (258), bo to bardzo bardzo podobne kadry są
pokusiłbym się o dyptyk - jedno jak kula jest przed kijkiem, a drugie, jak już rozbija kule :D

259 - krok w tył by się przydał. I skrócenie czasu, bo wg mnie jest poruszone

pablo_duch
Początkujący

Bilardowe mi sie spodobały:c1

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Fajne -258 naj.

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
oldguest
Początkujący

kolejne kroki w poznawaniu obiektywu, Karolina w roli głównej :)

BuBu__
Początkujący

262 jakos najbardziej mi przypadło do gustu, choć postawa dziewczyny jest trochę dziwne, jakby się miałą przewrócić do tyłu :P

oldguest
Początkujący

262 jakos najbardziej mi przypadło do gustu, choć postawa dziewczyny jest trochę dziwne, jakby się miałą przewrócić do tyłu :P

moje ulubione pozy takie w których dziewczyna ostro się wygnie, lub wygląda jakby miała się ;gibnąć; do tyłu :P a co do sesji, zauwżylam że każdej osobie podoba się inne 0o, a zauważyłam że zawsze w każdej sesji było jedno czy tam dwa, które górowały :P