Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
256
Bardzo mi leży 255 !!!
na portrecie Bronia.
tak bawiłam się światłem zastanym, ciemno było, padało, aczkolwiek z tym szkiełkiem czynię cuda haha
Choć nie przepadam za krzywymi ujęciami, to świadoma jestem, że czasem ciężko jest uchwycić inaczej to co by się chciało
Więc mi się podobają aczkolwiek 260 najbardziej
257 - imho lepiej jest, jak w takich scenach "pusta" przestrzeń jest przed, niż za
258 - 260 - ja bym się zdecydował na jedno z nich (258), bo to bardzo bardzo podobne kadry są
pokusiłbym się o dyptyk - jedno jak kula jest przed kijkiem, a drugie, jak już rozbija kule
259 - krok w tył by się przydał. I skrócenie czasu, bo wg mnie jest poruszone
Bilardowe mi sie spodobały:c1
Fajne -258 naj.
kolejne kroki w poznawaniu obiektywu, Karolina w roli głównej
262 jakos najbardziej mi przypadło do gustu, choć postawa dziewczyny jest trochę dziwne, jakby się miałą przewrócić do tyłu
262 jakos najbardziej mi przypadło do gustu, choć postawa dziewczyny jest trochę dziwne, jakby się miałą przewrócić do tyłu