anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Polskie menu

2246-----
Początkujący

Polskie menu

Witam wszystkich kupilem moja a55 z angli na ebay i mam takie pytanie czy w tym aparacie jest polskie menu bo ja nigdzie go nie widze :(

11 ODPOW. 11
profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

Może choć raz wyręczę stałych odpowiadaczy ;)

Jeśli pochodzi z europejskiej dystrybucji to powinien mieć. Nawet ma na pewno. W Wielkiej Brytanii jest dużo sprzętu z dystrybucji azjatyckiej. Wtedy nie ma szans. Nie ma możliwości upgrade'u.

BZ
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Jest dokładnie tak, jak hovany napisał. Dodam, że w przypadku, gdy nie jest to sprzęt z dystrybucji europejskiej, gwarancja może być realizowana jedynie przez sklep, w którym zakupiono aparat, lub w serwisie w regionie, na który był przeznaczony.

------------------------------
fotoamator
2246-----
Początkujący

I naprawde nic sie nie da z tym zrobic ??? :smileyredface:

2246-----
Początkujący

no to sie ladnie zalatwilem :(

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

pchelasty1 napisał(a):

no to sie ladnie zalatwilem :(

menu to pikuś.....gwarancji nie masz :(

Tadeusz.O
Doradca

pchelasty1 napisał(a):

naprawde nic sie nie da z tym zrobic ?

Z tego, co mi wiadomo, menu (w różnych językach) jest zaimplementowane na płycie głównej, wiec tylko przy zmianie owej, można zmienić język, ale mogą być jeszcze pewne zmiany konstrukcyjne wynikające z przepisów lokalnych, np. Unii Europejskiej.

------------------------------
fotoamator
2246-----
Początkujący

dziekuje koledzy za brutalna prawde. Teraz mam tylko nadzieje ze sie nic nie zepsuje bo wtedy sie dopiero zrobi problem :(

wczesniej mialem A200 i nigdy nie musialem korzystac z gwarancji wiec mam nadzieje ze teraz tez sie tak obejdzie :)

EDIT Lajam:
ŁĄCZENIE POSTÓW.
Proszę nie pisać jednego postu pod drugim tylko użyć opcji "zmień", aby dopisać coś do ostatniego postu.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Głowa do góry :thumbsup:

A ja w tym miejscu - korzystając z okazji - chciałbym zwrócić uwagę na to by kupując zwłaszcza na angielskim rynku (m.in. ebay) uważać na zakup od sprzedawców z Hongkongu oraz sprzęt sprowadzany właśnie stamtąd (lub Tajwanu). Sporo tego tam jest, a jak widać przy małej oszczędności, mamy aparat z ewentualnie angielskim menu, bez gwarancji....o formacie filmów nie będę wspominać, bo to najmniejszy problem.

Początkujący

no nie a co z tym formatem filmow???