Podziel się wrażeniami!
Od pół roku mam ten telewizor i jestem nim bardzo rozczarowany, od poczatku sprawiał kłopot. Po ostatniej aktualizacji która miała jakoby poprawić stabilność i płynność, jest całkowita klapa ! Telewizor nie reaguje na pilota, jak jest obraz to głosu brak, nie odbiera sygnału z dekodera Polsatu, wymieniłem kabel hdmi i nie pomogło. Przywrócenie ustawień fabrycznych i inne sztuczki nie pomagają. Nie zdarza się dzień bez resetu, ręce opadają ! Sony testuje swoje niedopracowane telewizory z androidem na klientach. Musiałbym nie wyłączać telewizora, po każdej przerwie trzeba go resetowć, nigdy więcej nie kupię żadnego produktu z logo SONY ! Wiem z doświadczenia że serwis popsuje go do reszty, po gwarancji będę mógł go oddać do utylizacji i stracić 3900 bo tyle kosztował w lipcu ubiegłego roku.
Witam,
Przywróć TV do ustawień fabrycznych i sprawdź najnowszą aktaulizację.
Pozdrawiam
Zrobiłem to już ze trzy razy, niestety problem powraca. Dziękuję za podpowiedź i pozdrawiam
A jaką wersję oprogramowania masz?
Pozdrawiam
PGK3.179 zainstalowałem 4 lutego i od tej pory zaczęły się cyrki, przedtem bardzo dobrze "chodził" czasem zgubił łącze przez wi-fi, byłem zachwycony tym telewizorem. Wczoraj rano zrobiłem reset i odłączyłem wszystkie kable łącznie z zasilaniem na cztery godziny i o dziwo wszystko działa jak należy. Dodam że fajnie współpracuje ze smatfonem, przesyłam srumieniwo filmy z HBO GO i ONET VOD, bardzo dobrze reaguje na pilota pobranego na smartfona Video & TV SideView, gorzej z pilotem na podczerwień. Czekam na wymianę dekodera z Polsatu, zobaczymy jak będzie działał, co do ostatnie aktualizacji to na razie się wstrzymam. Obraz w tym telewizorze jest rewelacyjny, dobra czerń i kontrast, oby tylko rzadziej szwankował. Pozdrawiam serdecznie
Witam,
Na stronie jest dostępna wersja v3.317 do wgrania przez USB, która delikatnie poprawiła stabilność TV ale nadal nie działa idealnie. Więcej info znajdzesz tutaj:
https://community.sony.pl/t5/telewizory/tv-wersja-v3-317-lista-bledow/m-p/2134380#M23736
Pozdrawiam
Witam,
Wersja v3.317 właśnie umożliiwia nagrywanie. Oczywiście decyzja czy zainstalować czy nie należy do Ciebie. Pamietaj, że samo forum jest tworzone przez użytkowników i dla użytkowników w celu wymiany doświadczeń i nie jest oficjalnym kanałem wymiany informacji z Sony. Staramy tu sobie pomagać w rozwiązywaniu problemów a na niektóre rzeczy nie mamy wpływu. Jeśli masz uwagi dotyczące produktu zawsze możesz zgłosić je do Supportu Sony.
Pozdrawiam
Przepraszam Cię, myślałem że to ktoś od Sony napisał i z rozpędu trochę mnie poniosło. Napisałem dzisiaj do Sony co z aktualizacją, zobaczymy co odpiszą. Dziękuję za wsparcie i pozdrawiam