anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

50w809c - kilka pytan / problemów

Verengard
Nowicjusz

50w809c - kilka pytan / problemów

Hej,

mam pytanie, niedawno nabyłem ten telewizor - mam kilka pytań.

1) Jak ustawić numery kanałów? Listy ulubionych działają jeżeli przerzucam programy przyciskami P+/P- i w guide ale nie nadają nowych numerków. Natomiast opcja "programowanie cyfrowe" działa niesamowicie wolno. Używam karty CI od Multimedia Polska.

2) Dlaczego nie widzę niektórych aplikacji w Google Play - GTA San Andreas np. wg sklepu play przez przeglądarkę jest zgodne z tym TV a w google play nie widzę tego.

3) Jak wyświetlic w sklepie google play listę wszystkich posiadanych aplikacji?

4) Może ktoś zobaczyc czy u Was też jest problem - gdy przełączam z kablówki na wbudowanym tunerze na youtube i włączam ten filmik :

https://www.youtube.com/watch?v=BtqiGQd9248

Gdy jest włączone DSEE w opcjach audio i zacznie się bas - około 0:20, dzwięk z głośników pierdzi - po wyłączeniu DSEE jest ok.

O dziwo jeżeli pierw było ustawione inne źródło niż cyfrowa telewizja np. HDMI i włącze YT to przy takich samych ustawieniach ten problem nie występuje.

5) Da się jakoś zalogować w serwisach IPLA / TVN player ?

6) Dlaczego po podłączeniu pod HDMI PS4 widzę je w złączach 2 razy - raz jako Playstation 4 a raz jako HDMI z numerem złącza ?

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º° яεα∂ αℓℓ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ------------------------------------------------------------ COPYRIGHT NOTICE - LABELS AND CONTENT OWNERS READ! Most of the songs promoted on this channel are from submissions or copyright-free channels, such as Non-Copyrighted Media. These songs ...
1 ODPOWIEDŹ 1
Verengard
Nowicjusz

up